Нас єднає слово Шевченка

У дошкільному навчальному закладі № 8 «Перлинка» (м. Чорноморськ, Одеська обл.) відбулося літературно-музичне свято «Шевченко і Батьківщина — частинка серця кожного українця». Вихованці продекламували вірші Кобзаря, а також виконали хореографічні та пісенні композиції за його творами

У дошкільному навчальному закладі № 8 «Перлинка» (м. Чорноморськ, Одеська обл.) відбулося літературно-музичне свято «Шевченко і Батьківщина — частинка серця кожного українця». Вихованці продекламували вірші Кобзаря, а також виконали хореографічні та пісенні композиції за його творами.

Свято організували та провели музичні керівники Ірина Пінчук, Світлана Нєдєлко та Діна Гайванюк. Активну участь також взяли батьки вихованців та гості свята. Зокрема, Оксана Ільїна, завідувач відділенням обслуговування дошкільників та учнів молодших класів міської дитячої бібліотеки, провела літературну вікторину, переможці якої отримали у подарунок книжки Великого Кобзаря. Інна Василькова, завідувач музею Іллічівського морського порту, поетеса, прочитала свій вірш «Чи ти би, Кобзарю, повірив», який розміщений у подарованій дитячому садку книжці «Я з тобою, моя Україно».

Особливо тепло гості свята сприйняли хореографічну композицію «Тече вода з-під явора» у виконанні дітей дошкільного закладу, а також колискову пісню «Породила мати сина» у виконанні вихователя Марини Цуркан.

Родзинкою літературно-музичного свята стала презентація «Стежинками рідного міста», підготовлена вихователем-методистом Оленою Лятамбур за матеріалами екскурсії до горельєфу Великого Кобзаря, що відбулася 9 березня.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді