Що завтра буде на EdCamp Ukraine 2017

Теми:
У Харкові 29 квітня стартує Третя Національна (не)конференція для шкільних педагогів EdCamp Ukraine 2017

(Не)конференції EdCamp щорічно проводять в усьому світі в дискусійному форматі, сприяючи співтворчості педагогів.

Однією з цілей EdCamp є розвиток локальних спільнот педагогів.

Голова оргкомітету та натхненник (не)конференції Олександр Елькін зазначає, що початком змін може стати навіть один шкільний урок, проведений не так, як усі звикли. Рушійною силою для цього вважають активних учителів-новаторів, які будуть ділитися своїм настроєм із колегами, розширяючи мережу інноваційних поглядів на освіту навіть у найвіддаленіших куточках нашої держави.

Основні ідеї цьогорічного EdCamp — горизонтальні зв’язки між педагогами, незалежність та ініціативність.

Цьогоріч обговорять питання компетентностей в освіті та концепцію Нової української школи, професії майбутнього і необхідні реформи.

Офіційні джерела анонсували участь у (не)конференції Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич та 600 вчителів. Крім того, запрошено:

  • міжнародного радника у сфері освіти сера Кена Робінсона (США)
  • доктора педагогічних наук, засновника Інституту неформальної освіти (INO) Діму Зіцера (Ізраїль)
  • практика і теоретика освіти, запрошеного професора Harvard University's Graduate School of Education Пасі Салберґа (Фінляндія)
  • директора інноваційної школи Khan Lab School Домініка Ліхті
  • засновника підходу Scrum в освіті Віллі Війнандс.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді