Контроль якості води в басейні

Березневий випуск журналу «Медична сестра дошкільного закладу» ми присвятили темі контролю якості води в басейні

Важливий аспект теми номеру — відбір проб — детально описано в рубриці «Дотримуємося регламенту».

Особливого контролю з боку медичної сестри потребує санітарно-гігієнічний стан басейну. Адже саме від виконання норм його утримання залежить оздоровчий вплив плавання на організм дітей. Щоб актуалізувати знання з цієї теми, пропонуємо поміркувати над запитаннями тесту.

Специфіка занять у басейні зобов’язує медичну сестру дошкільного навчального закладу знати симптоми всіх інфекційних захворювань, які діти можуть підхопити під час занять. Відповідно вона зобов’язана стежити за проведенням заходів щодо профілактики цих захворювань. Про це — стаття рубрики «Здійснюємо профілактику».

Також до вашої уваги в журналі «Медична сестра дошкільного закладу» статті, які стануть у пригоді під час організації харчування дошкільників та проведення санітарно-просвітницької роботи з колегами та батьками вихованців.

У попередньму номері — Вірусні інфекції у дошкільників

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

План роботи на літній оздоровчий період в ЗДО

Основне завдання в ЗДО — оздоровити дітей, створити простір для активного відпочинку та закріпити знання. Що потрібно врахувати, готуючи план роботи на літній оздоровчий період
88390

Шукаємо ключ до «замкнутої» дитини

Є діти, що граються, голосно сміючись, штовхаючись, поспішають до гурту, а є діти, які усамітнюються, стають мовчазними в компанії однолітків і, схоже, бояться людей. Педагоги мають вміти працювати з такими дітьми та вміти заспокоїти батьків і підказати їм шляхи вирішення ситуації.
1522

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
4949

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді