Жовтневий випуск журналу «Медична сестра дошкільного закладу» містить низку статей, які стануть у пригоді під час санітарно-просвітницької роботи з батьками вихованців дошкільного навчального закладу
Із приходом осені у дошкільному закладі в меню дітей саме час додати трохи сезонних барв. Тож пропонуємо ознайомитися з досвідом колег про введення в раціон дітей страв з такого корисного овоча, як гарбуз.
Аби запобігти виникненню сезонних застуд у дітей, рекомендуємо приділити увагу роботі з батьками вихованців. Адже озброївши їх потрібними знаннями та заручившись їхньою підтримкою, ви разом зможете протистояти осіннім недугам.
Статті, які стануть у пригоді під час проведення санітарно-просвітницької роботи з батьками, читайте в десятому номері журналу «Медична сестра дошкільного закладу».
У попередньому випуску — Технологія приготування страв.
Визначаємо три основні групи компетентностей, які визначають ефективність педагога. Диференціюємо поняття «компетентність» і «компетенція». З'ясовуємо, які вміння для реалізації компетентностей важливі
Під час прийняття на роботу та періодично працівники закладу освіти зобов’язані проходити інструктажі з питань охорони праці. Які види інструктажів існують, хто їх проводить з працівниками та за яких умов — далі у статті
Яким має бути куточок охорони праці в закладі освіти? Про його призначення, зміст та вимоги до оформлення — далі у статті
Розглянемо в таблиці обов’язки директора закладу загальної середньої освіти з охорони праці й безпеки життєдіяльності
Кваліфікаційні категорії педагогічним працівникам закладів освіти присвоюють чи підтверджують лише за результатами атестації. При цьому враховують, зокрема, вимоги, які встановлені до рівня професійної кваліфікації та стажу працівників. Розглянемо, які саме