Жовтневий випуск журналу «Медична сестра дошкільного закладу» містить низку статей, які стануть у пригоді під час санітарно-просвітницької роботи з батьками вихованців дошкільного навчального закладу
Із приходом осені у дошкільному закладі в меню дітей саме час додати трохи сезонних барв. Тож пропонуємо ознайомитися з досвідом колег про введення в раціон дітей страв з такого корисного овоча, як гарбуз.
Аби запобігти виникненню сезонних застуд у дітей, рекомендуємо приділити увагу роботі з батьками вихованців. Адже озброївши їх потрібними знаннями та заручившись їхньою підтримкою, ви разом зможете протистояти осіннім недугам.
Статті, які стануть у пригоді під час проведення санітарно-просвітницької роботи з батьками, читайте в десятому номері журналу «Медична сестра дошкільного закладу».
У попередньому випуску — Технологія приготування страв.
Кваліфікаційні категорії педагогічним працівникам закладів освіти присвоюють чи підтверджують лише за результатами атестації. При цьому враховують, зокрема, вимоги, які встановлені до рівня професійної кваліфікації та стажу працівників. Розглянемо, які саме
Індивідуальна траєкторія розвитку, індивідуальна програма розвитку, індивідуальний навчальний план — що це і для чого. З’ясовуємо, як забезпечити індивідуалізацію освітнього процесу дитини з ООП відповідно до нормативних документів
Уже чотири роки Український центр оцінювання якості освіти замість традиційного ЗНО проводить НМТ. Як проходитиме НМТ у 2026 році, починаємо дізнаватися вже зараз
Новий Закон України «Про дошкільну освіту» вступив у дію 01 січня 2025 року. Розглянемо його основні нововведення, структуру, а також з’ясуємо нові типи організації освітньої діяльності
Як створити е-портфоліо вчителя — учасника сертифікації?