Для старшокласників на час осінніх канікул відкриють школу мехатроніки

Для учнів випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів усіх форм власності під час осінніх канікул проводитимуть школу «Мехатроніка». Про це повідомляє Інститут модернізації змісту освіти у листі від 12.09.2016 № 2.1/10-2150.

Школа діятиме на базі кафедри прикладної гідроаеромеханіки і механотроніки Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського». Викладачі цієї кафедри спеціально адаптували програму з мехатроніки для учнів старшої школи.

Навчання в осінній школі «Мехатроніка» планують на 31 жовтня – 5 листопада за таким графіком:

  • 5 робочих днів по 4 год. (теоретичний матеріал, ознайомлення з лабораторним обладнанням, практична робота, роботи на лабораторних стендах)
  • заключне заняття — 2 год. (самостійне залікове завдання).

Теми, які вивчатимуть:

  • Електронні системи автоматики та їх компоненти
  • Пневматичні системи автоматики
  • Електропневматичні системи автоматики
  • Автоматизовані системи з керуванням від контролера (мова STL).

Координатори школи – професор Губарев Олександр Павлович та доцент Ганпанцурова Оксана Сергіївна. Телефон/факс: 0 44 204 84 64, 204 82 54; [email protected].

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді