Користуйтеся гіперпосиланнями на нормативні документи в е-журналі

Теми:
Ті, хто сповна користуються електронним журналом «Практика управління дошкільним закладом», заявляють: е-журнал перевершив їхні очікування! Особливо до вподоби можливість переходити за активними посиланнями у статті на тексти нормативних документів, що згадуються в ній.

Тож читаючи е-журнал «Практика управління дошкільним закладом», вам не доведеться самостійно шукати закони чи підзаконні акти, на які автор посилається у статті. Адже на повний текст відповідного документа зручно перейти безпосередньо зі сторінки журналу за гіперпосиланням.

Візьмемо для прикладу статтю Антоніни КЛИМЕНКО «Попередження керівника про зменшення розміру надбавки «за престижність праці», опубліковану в № 5/2016. Уже з перших слів автор аргументує свої твердження, посилаючись на офіційний документ — Закон України «Про дошкільну освіту» від 11.07.2001 № 2628-ІІІ.

У е-журналі вже наведено гіперпосилання, за яким переходимо на сторінку з повним текстом документа.

Якщо ви ще не передплачуєте е-журнал «Практика управління дошкільним закладом», прогляньте презентаційний номер!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді