Не проГАВ свою передплату

Заощаджуйте кошти! Розпочато ранню передплату на 2017 рік. Скористайтеся вигідною акційною пропозицією — станьте передплатником освітянських фахових видань на наступний рік.

Передплатіть улюблені професійні видання напряму «Експертус: Освіта» на 2017 рік за ЦІНАМИ 2016 року! Не проГАВте свою передплату, акція діє лише

до 31 серпня.

Журнали «Практика управління закладом освіти» та «Практика управління дошкільним закладом» відтепер є в електронному форматі!

Передплатіть е-журнали та отримайте чимало переваг. У комплекті з паперовим журналом е-журнал дешевший — передплачуючи паперовий, ви отримуєте 70% знижки на електронний.

Ознайомитися докладніше з переліком професійних видань для освітян, а також завантажити БЕЗПЛАТНІ презентаційні номери можна в інтернет-магазині Цифрового видавництва Експертус.

Як оформити передплату

Обирайте свій улюблений журнал, не покидаючи робочого місця. Просто клацніть на назві відповідного видання та натисніть кнопку «Купити».

Також оформити замовлення можна за номером телефону 0 44 586 56 06 або

0 800 212 012 (callback) або написавши на електронну адресу peredplata@Експертус.com.ua.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді