Зустрічайте нові е-журнали «Практика управління закладом освіти» та «Практика управління дошкільним закладом»

Відтепер читати улюблені професійні журнали буде ще простіше та зручніше! А найголовніше — зі зміною формату журналу його наповнення залишилося без змін!

Колеги, ми цінуємо кожного з вас! Щодня ми турбуємося, аби надати вам максимальну допомогу у розв’язанні щоденних проблем. Тому саме для вас ми підготували унікальні електронні журнали, які оптимізують пошук потрібної інформації і стануть незамінними помічниками у професійній діяльності кожного сучасного педагога.

Електронні журнали «Практика управління закладом освіти» та «Практика управління дошкільним закладом» — це інноваційні технології, покликані полегшити вашу роботу. Тут зібрано всі публікації паперових видань, які можна формувати в тематичні добірки.

Е-журнали мають переваги, про які ви навіть не здогадувалися!

● Не потрібно чекати, поки вам доставлять свіжий номер, адже онлайн він з’явиться раніше виходу друкованої версії, тож жодних проблем з доставкою
● У вашому розпорядженні — спеціальні інструменти, які дають змогу перегортати сторінки номера просто на екрані, робити закладки, позначки
● У комплекті з електронним журналом вам абсолютно безплатно надається доступ до повної бази нормативно-правовових документів.

Уже сьогодні ви можете стати передплатниками нових е-журналів та отримати безмежні можливості, ЗРУЧНІСТЬ використання та ЕКОНОМІЮ часу.

УВАГА! Бажаєте більше дізнатися про нові е-журнали?

Переглядайте уже зараз презентаційні номери е-журналів «Практика управління закладом освіти» та «Практика управління дошкільним закладом»

Виникли запитання щодо передплати чи користування е-журналами? Охоче відповімо на них! 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді