У мовних таборах учні вивчатимуть англійську з носіями мови

Сьогодні понад 100 волонтерів із 38 країн світу розпочинають роботу в мовних пришкільних таборах GoCamps по всій Україні.

Цього літа мовні табори пройдуть у 126 школах у Київській, Львівськй, Хмельницькій, Житомирській, Черкаській, Одеській, Запорізькій, Харківській, Дніпропетровській та інших областях України. У зв’язку зі складною ситуацією в Донецькій та Луганській областях, волонтерам буде важко потрапити в місцеві школи. Тому, у межах проекту GoCamps, для дітей із цих територій буде облаштовано виїзний мовний табір на базі школи-інтернату в місті Володарка Київської області.

Табори GoCamps ініціювала громадська організацієя GoGlobal в рамках Року англійської мови в Україні. Підтримали проект Андміністрація Президента України, Міністерство освіти та науки України, Посольство Сполучених Штатів Америки, Міжнародна платформа Aiesec, компанія Microsoft, компанія Київстар, Укрзалізниця, Міжнародний аеропорт «Бориспіль», видавництво «Розумники», група компаній DEC Group, компанія Манорм.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39078

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді