Відібрано 24 опорні школи для пілотного проекту

У кожній області було обрано по одній школі, яка отримає ресурси на ремонт приміщень, навчальне обладнання та інформаційно-комп’ютерні технології. Про це повідомила прес-служба Міністерства фінансів України

Перевага надавалася школам, які під час оптимізації будуть укрупнені завдяки малоформатним школам. Тому учні з сільської місцевості матимуть змогу здобути якісну середню освіту, що стане базою для подальшого навчання і кар’єрного росту.

Проект став можливий завдяки підтримці Уряду США, Western NIS Enterprise Fund, а також компанії «Майкрософт Україна», яка погодилася надати технічну допомогу в оснащенні опорних навчальних закладів.

Мета проекту — покращення якості освіти дітей, які живуть і навчаються в сільській місцевості, а також підвищення ефективності використання державних коштів в освітній галузі.

Перелік відібраних опорних шкіл станом на 21.04.2016

Відібрано 24 опорні школи для пілотного проекту

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді