Останній дзвоник для учнів 11-х класів Києва задзвенить за 2 тижні

У КМДА повідомили, що сесія ЗНО розпочнеться з 15 травня і триватиме до 7 червня. До переліку навчальних дисциплін додали всесвітню історію.

Заняття в 11-х класах завершаться 3 травня 2012 р.

Про це повідомили в Головному управлінні освіти і науки КМДА.

Так, згідно з повідомленням, 12 травня 16 365 випускники ЗНЗ Києва отримають атестат про повну загальну середню освіту. «Учні 9-х класів завершать навчання 11 травня, а 1 червня їм вручать документи про загальну середню освіту. Інші школярі підуть на літні канікули з 25 травня 2012 року», — також розповіли в КМДА.

Окрім того,у відомстві повідомили, що серед випускників 11-х класів 1 298 учнів є претендентами на нагородження золотими (914 учнів) та срібними (384 учні) медалями.

Також у КМДА зазначили, що державна підсумкова атестація випускників 11-х класів триватиме з 4 до 11 травня з таких предметів: українська мова, профільний предмет, предмет за вибором учня. «Загалом сесія ЗНО розпочнеться з 15 травня і триватиме до 7 червня. Цього року до переліку навчальних дисциплін також додано всесвітню історію», — сказано у повідомленні.

Таким чином, у 2012 році ЗНО буде проводитися з таких предметів і у наступні дати:

  • хімія — 15 травня;
  • російська мова — 17 травня;
  • географія — 19 травня;
  • математика — 21 і 22 травня;
  • всесвітня історія — 24 травня;
  • іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська) — 26 травня;
  • українська мова і література — 28 і 29 травня;
  • історія України — 31 травня та 1 червня;
  • фізика — 5 червня;
  • біологія — 7 червня.

За правилами складання зовнішнього незалежного оцінювання, абітурієнт має право складати тести не більше, ніж із 4 предметів.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді