Відбулась презентація «Дорожньої карти» розвитку української культури

Гете-Інститут в Україні презентував концепцію видання «Дорожня карта — сталий культурний розвиток в Україні» — посібник для всіх, хто залучений чи має намір долучитися до розробки культурних проектів

Гете-Інститут в Україні презентував концепцію видання «Дорожня карта — сталий культурний розвиток в Україні» — посібник для всіх, хто залучений чи має намір долучитися до розробки культурних проектів.

Книга є результатом дворічної співпраці німецьких експертів з українськими активістами у дослідженнях культурних процесів в Україні. А метою проекту є перетворення невеликих міст у культурні центри за європейським зразком. Наприклад, процес перетворення вже розпочався у Жмеринці, що і описано у книжці. Звісно, крім огляду культурної ситуації в Україні, книга містить поради, як відбирати культурні проекти і зробити їх успішними.

«Дорожня карта — сталий культурний розвиток в Україні» побачить світ вже 28 грудня 2015 року. Вийде трьома мовами: українською, англійською і німецькою. Також книга буде доступна онлайн через форму реєстрації.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді