Українці презентували першу інтерактивну казку для дітей

Українські розробники представили першу українську казку для дітей у популярних магазинах «цифрових додатків». Відтепер народну казку «Котигорошко» можна не лише читати, а й слухати.

Українські розробники вперше презентували українську дитячу інтерактивну книгу у версіях для цифрових додатків, які можна встановити на планшет.

Відтепер казка «Котигорошко» представлена кількома мовами, а саму книжку можна не лише читати, а й слухати.

Розробкою першого у своєму роді українського продукту для дітей з 2011 року займалося київське видавництво KievSeaPirates.

«Це перша українська народна казка, яка потрапила у магазини цифрових додатків. Нам дуже хотілося зробити по-справжньому український продукт, щоб наші діти читали на популярних гаджетах рідні казки», — розповів менеджер проекту Микола Ніколаєв.

За словами розробників, робота над «інтерактивною книгою» тривала понад два роки і тепер у 46-ти країнах є можливість побачити її результат.

Нині казка «Котигорошко» доступна українською, російською та англійською мовами, однак розробники обіцяють незабаром додати також французьку та італійську мови.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді