Внутрішньошкільний контроль

Внутрішньошкільний контроль — це відповідальна і багатогранна система роботи, що мотивує педагогів до творчого пошуку та сприяє подальшому розвитку навчального закладу. Пропонуємо ознайомитися з повним переліком розміщених на диску документів.

Метою методичної роботи заступника директора школи є створення в загальноосвітньому навчальному закладі такого навчально-виховного простору, який дасть змогу забезпечувати змістовною діяльністю учнів і підвищувати професійний рівень педагогів. Досягненню цієї мети сприяє проведення внутрішньошкільного контролю.

Заступник директора школи може делегувати деякі свої повноваження педагогам, діяльність яких вивчає, зокрема організувати взаємовивчення та самоаналізування педагогами власної діяльності.

Результати самоаналізування, взаємовивчення та рекомендації керівництва загальноосвітнього навчального закладу допоможуть педагогові розробити індивідуальний план самоосвіти з урахуванням власних професійних потреб.

Нормативно-правові акти та офіційні роз’яснення, необхідні для здійснення внутрішньошкільного контролю, для зручності пошуку та використання подано в окремій папці каталогу документів цього випуску КОЗА-ДИСКа «Шаблони і розробки для завучів школи».

Пропонуємо ознайомитися з повним переліком розміщених на диску документів і щиро зичимо, щоб внутрішньошкільний контроль обов’язково мотивував педагогів до творчого пошуку, поповнив скарбницю педагогічних звершень та сприяв подальшому розвитку Вашого навчального закладу.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді