Розвиток проектної компетентності учнів

Вийшов друком грудневий номер журналу «Заступник директора школи». У ньому зібрано корисні та цікаві матеріали, що висвітлюють різні аспекти використання методу проектів у роботі з учнями та педагогами.

Грудневий номер щомісячного журналу «Заступник директора школи» присвячено темі «Розвиток проектної компетентності учнів».

На шпальтах журналу висвітлено аспекти використання методу проектів у роботі і з учнями, і з педагогами, охарактеризовано реалізацію програми щодо розвитку проектної компетентності учнів у школі, зазначено переваги використання методу проектів. Також розглянуто етапи реалізації проектів «Витівки Місяця», «Народження громадянина».

Щоб запобігти різним проявам негативних явищ в учнівському середовищі, скористайтеся опублікованими порадами фахівців щодо профілактики правопорушень і злочинності учнів.

Також пропонуємо ознайомитися з результатами моніторингу патріотичної свідомості учнівської молоді. Цікавим досвідом виховання патріотичних та естетичних почуттів у числі журналу діляться колеги з різних куточків України. Вам стануть у пригоді публікації, в яких висвітлено досвід організації роботи секції хортингу, гуртка «Фітодизайн», клубу дідусів і бабусь.

Окрім того, у грудневому номері журналу подано переліки публікацій, зразків та форм документів, наведених у журналі «Заступник директора школи» у 2013 році.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді