Лише до кінця лютого замовте КОЗА-ДИСКи зі знижкою

Тематичний напрям «Експертус Освіта» дарує знижку 20% на всі випуски КОЗА-ДИСКів у 2013 році. Поспішайте скористатися вигідною пропозицією, адже кількість примірників обмежена!

Лише до 28 лютого ви маєте чудову нагоду замовити будь-який випуск КОЗА-ДИСКа за 2013 рік зі ЗНИЖКОЮ 20%. Поспішайте використати таку унікальну можливість, адже кількість примірників обмежена!

Кожен із запропонованих CD-дисків містить АКТУАЛЬНІ шаблони документів для керівників загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів.

Пропонуємо вашій увазі тематичні CD з шаблонами документів:

  • КОЗА-ДИСК «Шаблони документів закладу освіти»

Працювати з документами легше, ніж ви думали! Використовуйте готові шаблони документів цього КОЗА-ДИСКа та заощаджуйте свій час і зусилля:

Випуск 2013.1: «Звітна документація»
Випуск 2013.2: «Оснащення навчального закладу»
Випуск 2013.3: «Договірні відносини»
Випуск 2013.4: «Цивільний захист»

  • КОЗА-ДИСК «Шаблони і розробки для завучів школи»

Заступникам директорів шкіл рекомендуємо корисні для роботи матеріали, вміщені на 4 випусках цього  КОЗА-ДИСКа:

Випуск 2013.1: «Форми методичної роботи»
Випуск 2013.2: «Фізкультурно-оздоровча робота»
Випуск 2013.3: «Проектна діяльність»
Випуск 2013.4: «Внутрішньошкільний контроль»

  • КОЗА-ДИСК «Шаблони і розробки для вихователя-методиста»

Кожному вихователю-методисту дошкільного навчального закладу обов’язково стануть у нагоді шаблони й інформаційні матеріали всіх випусків КОЗА-ДИСКа 2013 року:

Випуск 2013.1: «Форми методичної роботи»
Випуск 2013.2: «Фізкультурно-оздоровча робота»
Випуск 2013.3: «Проектна діяльність»
Випуск 2013.4: «Вивчення діяльності педагогів»

Пам’ятайте! КОЗА-ДИСКи максимально полегшать вам роботу. Усі шаблони документів створені нашими експертами в суворій відповідності нормам законодавства та державним стандартам, а функція автозаповнення суттєво заощадить ваш час.

Тож досить зволікати! Мерщій замовляйте КОЗА-ДИСКи за ЗНИЖЕНИМИ ЦІНАМИ!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді