Перші власники отримали методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»

Довгоочікувана «настільна книга» з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах потрапила до рук своїх перших власників. Результатом наполегливої праці напряму «Експертус Освіта» стало видання, яке перевершило всі очікування.

Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» нарешті потрапив до рук своїх перших власників, з чим ми їх і вітаємо!

Ми доклали багато зусиль, щоб зробити це видання надійним джерелом підтримки у такому відповідальному напрямі Вашої роботи, як організація харчування дошкільників. Результати перевершили наші власні очікування.

Виданню надано гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України» та узгоджено з Міністерством охорони здоров’я України. Новину про вихід видання опубліковано на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України

ОСОБЛИВОСТІ ПОСІБНИКА

Картотека страв

У посібнику подано більше 300 карток-розкладів страв, у яких детально прописано технологію приготування, з точністю до сотих обчислено хімічний склад та енергетичну цінність продуктів та страви загалом.

Річний комплекс

Подано орієнтовний річний комплекс примірних двотижневих меню для дітей ДНЗ загального типу за триразового харчування з картками-розкладами страв саме до цих меню та таблицями виконання норм харчування. У таблицях надано пояснення, як відбувалася заміна продуктів та як обчислювалося виконання норм.

Примірні двотижневі меню

Подано більше 10 прикладів примірних двотижневих меню на різні періоди року для дітей ДНЗ загального та комбінованого типів. Примірні двотижневі меню подано з досвіду роботи як Києва, так і інших регіонів України.

Моніторинг законодавства

У зручній табличній формі наведено витяги з нормативно-правових актів, які регулюють питання харчування дітей у ДНЗ. У повному обсязі подано Інструкцію з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах.

Щоб дізнатися про посібник докладніше, відвідайте його сторінку на порталі освітян України «Педрада».

ЯК ЗАМОВИТИ ПОСІБНИК

Якщо Ви ще не встигли замовити посібник — поспішайте, адже тираж видання обмежений! Зробити це можна онлайн або за номером телефоном 0 (44) 586-56-06. Передплатники журналу «Медична сестра дошкільного закладу» отримають знижку 10% на придбання посібника.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді