Тернопільські студенти створили «Тролейбус щастя»

Відтепер затишними вулицями Тернополя кожен охочий може проїхатися у «Тролейбусі щастя». Студенти та викладачі Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка реалізували одну з найліпших ідей конкурсу «Зроби своє місто кращим».

У Тернополі реалізували соціальний проект під назвою «Тролейбус щастя», автором якого є магістрантка Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка Оксана Брикайло.

Цей проект визнали одним з найкращих серед розробок, підготовлених у межах інноваційного тренінгу «Застосування ІКТ-технологій у проектному менеджменті». 

Студенти, викладачі, школярі та всі охочі із натхненням долучилися до втілення незвичайної ідеї, повідомляє Міністерство освіти і науки України.

Загалом студенти магістратури Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка підготували близько 170 соціальних проектів, які взяли участь у конкурсі «Зроби своє місто кращим». Вони охопили освітню, економічну, оздоровчу, енергетичну, енергозберігаючу, соціальну, культурно-просвітницьку, туристичну, спортивну тематику, благодійність та реабілітацію.

Спільно з міською радою для реалізації було обрано такі чотири розробки:

  • «Зебра безпеки» (Ігор Чернецький, інженерно-педагогічний факультет);
  • «Тролейбус щастя» (Оксана Брикайло, факультет іноземних мов);
  • «Тернопільські зупинки: розвиток креативних соціальних площадок» (Христина Кітковська, факультет іноземних мов);
  • «Зроби місто кращим» (Олександр Бельський, Володимир Юськів, фізико-математичний факультет).

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді