Візьміть участь у БЕЗОПЛАТНОМУ вебінарі щодо організації екскурсій та літнього відпочинку учнів

Запрошуємо педагогів загальноосвітніх навчальних закладів до участі в безоплатному вебінарі, що відбудеться сьогодні, 29 квітня 2014 року. Під час веб-конференції буде висвітлено ключові аспекти організації екскурсій та літнього відпочинку учнів.

29 квітня о 15:30 напрям «Експертус Освіта» запрошує освітян України до участі у вебінарі* на тему: «Організація екскурсій та безпечного літнього оздоровлення й відпочинку учнів».

Під час вебінару буде висвітлено такі питання:

  • організація та проведення екскурсій з дітьми;
  • навчальні екскурсії;
  • заходи літнього оздоровлення та відпочинку учнів;
  • безпека дітей під час літніх канікул.

Лектори:

Наталія ДУБРОВА, начальник відділу безпеки життєдіяльності Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України;

Олена СВЯТЕНКО, головний спеціаліст відділу загальної середньої освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Цей захід буде актуальним для директорів та заступників директорів загальноосвітніх навчальних закладів, педагогів-організаторів, вчителів загальноосвітніх навчальних закладів, фахівців органів управління освітою, методичних служб.

Учасники вебінару зможуть отримати відповіді на свої запитання в режимі онлайн. Для цього Ви можете заздалегідь поставити запитання у відповідній темі форуму.

Узяти участь у вебінарі дуже легко! Для цього достатньо бути зареєстрованим користувачем порталу освітян України «Педрада».

Якщо Ви ще не зареєструвалися на порталі освітян України «Педрада», зробіть це просто зараз: у верхньому правому куті сайту натисніть на кнопку «Реєстрація». Обов’язково заповніть усі поля, позначені зірочкою.

Для участі у вебінарі зайдіть на цю сторінку, уведіть ПІБ, Ваш e-mail і номер телефону, натиснить кнопку «Присоединиться».

ВАЖЛИВО! Для коректного відображення банера на порталі та перегляду вебінару на Вашому комп'ютері має бути встановлено Adobe Flash Player**.

Якщо у Вас виникатимуть запитання з приводу участі у вебінарі, ми з великим задоволенням відповімо на них на форумі.

Приємного перегляду!


* Вебінар (або онлайн-семінар) — різновид веб-конференції, що проводиться в режимі реального часу.

Переваги вебінару:

  • можливість підключення з будь-якої точки країни за наявності інтернету;
  • безоплатна нагода підвищити свій професійний рівень;
  • економія часу та зусиль, комфорт;
  • можливість отримати відповідь саме на Ваше запитання.

** Adobe Flash Player — це універсальний безоплатний додаток, що дає змогу переглядати сторінки з динамічними елементами, аудіо- чи відеофрагментами. Ви можете завантажити такий додаток.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді