Новий закон про державні закупівлі: запитання і відповіді

Запрошуємо взяти участь у безоплатному вебінарі на тему «Новий закон про державні закупівлі: запитання і відповіді». Він відбудеться 29 травня 2014 року. Під час веб-конференції буде висвітлено зміни у законодавстві, процедуру державних закупівель та інші актуальні питання.

20 квітня набрав чинності новий Закон України «Про здійснення державних закупівель» від 10.04.2014 № 1197-VII. Для того щоб допомогти розібратися із новим законом, 29 травня 2014 року о 10:00 Міжнародний центр фінансово-економічного розвитку (Експертус) та журнал «Держзакупівлі» запрошують Вас узяти участь у вебінарі «Новий закон про державні закупівлі: запитання і відповіді».

Вебінар буде актуальним для призначений для членів комітету з конкурсних торгів та інших фахівців, що працюють у сфері державних закупівель

Під час вебінару буде висвітлено такі питання:

-          зміни у законодавстві про державні закупівлі

-          процедури державних закупівель: нові правила здійснення

-          перевірка замовників органами державної фінансової інспекції.

Крім цього, у програмі буде відведено час для відповідей на Ваші запитання від представника Державної фінансової інспекції та експерта з питань держзакупівель.

Учасники вебінару зможуть отримати відповіді на свої запитання в режимі онлайн. Для цього необхідно  заздалегідь поставити запитання, заповнивши таку форму.

ЛЕКТОРИ:

Ярослава ДУБРОВА — заступник начальника відділу моніторингу ризикових операцій Управління моніторингу ризикових операцій та державних закупівель Держфінінспекції

Крістіна АРТЕМЕНКО — експерт з питань державних закупівель

Вартість участі у вебінарі — 760 грн. (з ПДВ)

Передплатникам видання «Держзакупівлі» надається знижка 15% — 646 грн. (з ПДВ)

Щоб узяти участь у вебінарі, достатньо перейти на сторінку нашого Інтернет-магазину та натиснути кнопку «Купити».

Переваги вебінару:

  • Ви заощаджуєте час
  • Ви економите кошти Вашої організації
  • Можливість отримати відповідь саме на Ваше запитання!

Важливо:

Для перегляду вебінару Вам потрібен комп'ютер з доступом до інтернету та навушники (або колонки). Крім того на Вашому комп'ютері має бути встановлено Adobe Flash Player.

Adobe Flash Player — це універсальний безоплатний додаток, що дає змогу переглядати сторінки з динамічними елементами, аудіо- чи відеофрагментами. Ви можете завантажити такий додаток.


Докладна інформація — у Департаменті освітніх програм Експертус
e-mail: seminar@Експертус.com.ua; www.shop.Експертус.com.ua

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді