ІКТ — освітянам!

Під такою назвою у 2014 році стартував Всеукраїнський соціальний проект від напряму «Експертус Освіта». Педагоги з усіх куточків нашої країни мають змогу навчитися користуватися інформаційно-комунікаційними технологіями на безоплатних практикумах і суттєво підвищити інформаційно-правову обізнаність.

Тематичний напрям «Експертус Освіта» Цифрового видавництва Експертус (Міжнародний центр фінансово-економічного розвитку) запрошує вас, шановні педагоги, взяти участь у Всеукраїнському соціальному проекті «ІКТ — освітянам!». Ознайомтеся докладніше з положенням про соціальний проект.

Мета соціального проекту — підвищення інформаційної та правової компетентностей керівників, заступників керівників, інших працівників дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів України.

Під час практикумів тренери навчатимуть учасників використовувати електронні продукти та системи для розв’язання професійних завдань, оптимізації роботи з документами. Це сприятиме професійному розвитку освітян, підвищенню ефективності освітнього процесу та якості освіти в Україні.

Для того щоб взяти участь у проекті, достатньо заповнити і надіслати заявку на поштову адресу напряму «Експертус Освіта»: вул. М. Раскової, 11-А, а/с 170, Київ, 02660 або на електронну адресу: lilchenko@Експертус.com.ua.

Фінансове забезпечення проведення практикумів з використанням інформаційно-комунікаційних технологій, електронних продуктів та систем, оплату праці тренерів, виготовлення презентаційних і роздаткових матеріалів здійснює Цифрове видавництво Експертус.

Представники напряму «Експертус Освіта» уже провели майстер-класи з використання електронних продуктів та систем для оптимізації роботи з документацією навчального закладу в Черкаській, Хмельницькій та Київській областях. Ознайомтеся з публікаціями про хід соціального проекту на порталі освітян України «Педрада»:

Керівні працівники шкіл Миколаєва взяли участь у проекті «ІКТ — освітянам!»

До проекту «ІКТ — освітянам!» долучилися працівники дошкільної освіти Миколаєва

Всеукраїнський соціальний проект «ІКТ — освітянам»: м. Іллічівськ

Проведено майстер-класи для директорів шкіл м. Сміла (перегляньте відео)

Підвищуємо інформаційну компетентність освітян — м. Полонне

Інформаційна співпраця сприяє впровадженню інновацій у систему управління освітою

У Києві відбувся захід для методистів з початкової освіти

У навчальних закладах столиці проводять об’єктові тренування з евакуацією

Долучайтеся!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді