Семінар-тренінг «Демократичне врядування в школі»

У межах проекту Ради Європи, Міністерства освіти і науки України і Європейського Центру Вергеланда (Норвегія) за підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії у Києві 30-31 жовтня відбудеться семінар-тренінг «Демократичне врядування в школі».

Семінар-тренінг «Демократичне врядування в школі» проводитиметься задля сприяння змінам у середній освіті шляхом демократизації діяльності шкільного самоврядування та підвищення рівня активності серед учнів і місцевої громади.

Тренінг проводитимуть іноземні та українські експерти Ради Європи (РЄ) на основі навчальних матеріалів РЄ у галузі освіти. Навчання проходитиме українською та англійською (із синхронним перекладом на українську) мовами.

Організатори запрошують до участі у заходах директорів, заступників директорів та учителів загальноосвітніх навчальних закладів різних рівнів. Обрано буде 26 учасників із різних областей України.

Організатори заходу забезпечуватимуть учасників проживанням у готелі, харчуванням. РЄ надасть навчальні матеріали.

Заявку можна завантажити тут. Заповнену заявку необхідно надсилати до 30 вересня (включно) на адресу організаторів (з позначкою «Training in Ukraine»). Інформація про результати конкурсу буде надіслана лише переможцям до 10 жовтня 2014 року за вказаною у заявці електронною поштою.

Додаткова інформація на сайті Європейського центру Вергеланда.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Який він – сучасний керівник закладу освіти?

Креативний, самодостатній, розуміє як створити комфортний освітній простір у закладі, реалізовує успішні ідеї щодо покращення якості освіти, забезпечує умови для самореалізації дітей та педагогів. Впізнаєте себе? Тоді ви ідеально підходите на посаду керівника. Та це ще не всі характеристики. Детальніше - у публікації.
28439

Як учителеві знизити рівень шуму у класі

Часто у класі учні галасують та активно виражають свої емоції. Перша реакція вчителя — зауваження, десята — крик. Дізнайтеся, чи доцільно взагалі сварити дітей за шум у класі та чому голосне спілкування може бути корисним.
2328

Освітні програми для використання в закладах дошкільної освіти у 2024/2025 навчальному році

Зміст освітнього процесу в закладі дошкільної освіти реалізовують відповідно до вимог чинних програм розвитку, виховання й навчання дітей. Вибір програм на навчальний рік обговорює та затверджує педагогічна рада закладу
54184

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді