Семінар-тренінг «Демократичне врядування в школі»

У межах проекту Ради Європи, Міністерства освіти і науки України і Європейського Центру Вергеланда (Норвегія) за підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії у Києві 30-31 жовтня відбудеться семінар-тренінг «Демократичне врядування в школі».

Семінар-тренінг «Демократичне врядування в школі» проводитиметься задля сприяння змінам у середній освіті шляхом демократизації діяльності шкільного самоврядування та підвищення рівня активності серед учнів і місцевої громади.

Тренінг проводитимуть іноземні та українські експерти Ради Європи (РЄ) на основі навчальних матеріалів РЄ у галузі освіти. Навчання проходитиме українською та англійською (із синхронним перекладом на українську) мовами.

Організатори запрошують до участі у заходах директорів, заступників директорів та учителів загальноосвітніх навчальних закладів різних рівнів. Обрано буде 26 учасників із різних областей України.

Організатори заходу забезпечуватимуть учасників проживанням у готелі, харчуванням. РЄ надасть навчальні матеріали.

Заявку можна завантажити тут. Заповнену заявку необхідно надсилати до 30 вересня (включно) на адресу організаторів (з позначкою «Training in Ukraine»). Інформація про результати конкурсу буде надіслана лише переможцям до 10 жовтня 2014 року за вказаною у заявці електронною поштою.

Додаткова інформація на сайті Європейського центру Вергеланда.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді