Семінар-тренінг «Демократичне врядування в школі»

У межах проекту Ради Європи, Міністерства освіти і науки України і Європейського Центру Вергеланда (Норвегія) за підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії у Києві 30-31 жовтня відбудеться семінар-тренінг «Демократичне врядування в школі».

Семінар-тренінг «Демократичне врядування в школі» проводитиметься задля сприяння змінам у середній освіті шляхом демократизації діяльності шкільного самоврядування та підвищення рівня активності серед учнів і місцевої громади.

Тренінг проводитимуть іноземні та українські експерти Ради Європи (РЄ) на основі навчальних матеріалів РЄ у галузі освіти. Навчання проходитиме українською та англійською (із синхронним перекладом на українську) мовами.

Організатори запрошують до участі у заходах директорів, заступників директорів та учителів загальноосвітніх навчальних закладів різних рівнів. Обрано буде 26 учасників із різних областей України.

Організатори заходу забезпечуватимуть учасників проживанням у готелі, харчуванням. РЄ надасть навчальні матеріали.

Заявку можна завантажити тут. Заповнену заявку необхідно надсилати до 30 вересня (включно) на адресу організаторів (з позначкою «Training in Ukraine»). Інформація про результати конкурсу буде надіслана лише переможцям до 10 жовтня 2014 року за вказаною у заявці електронною поштою.

Додаткова інформація на сайті Європейського центру Вергеланда.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді