Інноватика в сучасній освіті

Відкриття шостого Міжнародного форуму-презентації «Інноватика в сучасній освіті» відбулося 21 жовтня у Київському Палаці дітей та юнацтва. Виставка працюватиме на базі Київського Палацу дітей та юнацтва до 23 жовтня включно.

Міжнародний  форум-презентація «Інноватика в сучасній освіті» — масштабний комплексний захід галузі освіти України, який об’єднує виставку національних і закордонних навчальних закладів, експозицію виробників і дистриб’юторів навчального обладнання та техніки, програм та рішень для освіти, науково-практичні конференції, семінари, презентації, конкурси для закладів освіти, підприємств.

Організатори проекту:  Міністерство освіти і науки України, Національна академії педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ».

Відкриття заходу відбулося за участі начальника відділу природничої та технічної освіти МОН України Алли Рибалко, президента Національної академії педагогічних наук Василя Кременя, виконавчого директора освітянських заходів компанії «Виставковий Світ» Віталія Сокола.

На урочистостях Алла Рибалко, Василь Кремень та Віталій Сокол вручили відзнаки лауреатам конкурсів за кращі наукові розробки у сфері освіти та презентації досягнень регіонів «Інноваційні модернізації національної освіти».

Почесним дипломом «Лауреат національного конкурсу «Видатні наукові досягнення» у номінації «Підручник або навчальний комплект» для учнів, студентів нагородили Інститут соціальної та політичної психології Національної академії педагогічних наук України за навчальний комплект «Вітчизняна медіа-освіта» .

У номінації «Науково-методична розробка» для вчителів, викладачів нагородили Інститут проблем виховання Національної академії педагогічних наук за навчально-методичний посібник «Система патріотичного виховання дітей та учнівської молоді в умовах модернізаційних суспільних змін».

У номінації «Монографія» нагородили Інститут психології імені Григорія Костюка Національної академії педагогічних наук України за розробку «Психологічні чинники самодетермінації особистості  в освітньому процесі».

У номінації «Електронний освітній ресурс» нагороду отримав Інститут обдарованої дитини Національної академії педагогічних наук України за діагностично-проектучий комплекс «Універсал 4 Онлайн».

У номінації «Інноваційний проект. Педагогічна технологія» відзначили Інститут соціальної педагогіки Національної академії педагогічних наук України за розробку «Стандартизація та програмно-методичне забезпечення змісту освіти дітей з особливими потребами».      

Почесними дипломами презентації нагородили:              

  • Дніпропетровський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти (ОІППО) — за розробку та реалізацію інноваційних освітніх проектів з патріотичного виховання учнівської молоді;
  • Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти —  за активний науково-методичний супровід з упровадження сучасних методологій у розбудову єдиного освітнього простору регіону;
  • Вінницький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти —  за активну наукову-методичну роботу з упровадження в закладах освіти регіону нових технологій у сфері ІКТ-хмарних технологій;
  • Рівненський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти —  за науково-методичну розробку стратегічних орієнтирів випереджального розвитку післядипломної освіти регіону;
  • Київську дитячу академію мистецтв —  за багаторічну творчу діяльність, вагомі науково-методичні досягнення в реалізації інноваційної моделі безперервної професійної мистецької освіти;
  • Академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного та Національну академію служби безпеки України —  за вагомий внесок у формування високопрофесійного військового кадрового потенціалу України нагородили.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді