Про ціннісні орієнтації в житті дитини на Міжнародній науково-практичній конференції

Практиків та науковців у сфері дошкільної освіти запрошують до участі у Міжнародній науково-практичній конференції «Ціннісні орієнтації в житті дитини», яка проходитиме онлайн. Конференція відбудеться 30 жовтня 2014 року.

Лабораторія психології дошкільника Інституту психології імені Г. С. Костюка НАПН України запрошує науковців, викладачів, аспірантів, працівників системи дошкільної освіти взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Ціннісні орієнтації в житті дитини», яка відбудеться 30 жовтня 2014 року. Початок конференції о 10:30. 

У програмі конференції:

  • Дитина в сучасному соціопросторі
  • Зміст виховної діяльності в дошкільних закладах
  • Єдність виховних зусиль родини та дошкільного закладу в розвитку дитини 

Генеральний партнер проведення конференції — Цифрове видавництво Експертус 

Конференція проходитиме онлайн.

Для участі у конференції необхідно пройти легку електронну реєстрацію. У формі реєстрації слід обов’язково заповнити позначені зірочкою поля. Реєстрацію відкрито до 14:00 29 жовтня.

30 жовтня учаснику конференції (слухачу) слід перейти за посиланням, яке надійде йому листом на вказану при реєстрації електронну адресу, та авторизуватися.

Важливо! Для участі у конференції потрібен комп’ютер з доступом до інтернету та навушники (або колонки). На комп’ютері має бути встановлено Adobe Flash Player

Щоб виступити на конференції з доповіддю, необхідно надіслати заявку на адресу електронної пошти [email protected]. Робочі мови конференції: українська, російська, англійська, болгарська, польська. 

За матеріалами конференції готується збірник наукових статей за вимогами ВАК України, який включено до фахових видань України. Термін подачі статей — з 06.10.2014 до 01.12.2014. Вимоги до оформлення статей додаються. Вартість однієї сторінки — 25 гривень. Статті надсилати до оргкомітету.

Адреса оргкомітету: 01033, м. Київ, вул. Паньківська, 2, кімната № 36, Інститут психології імені Г. С. Костюка НАПН України.

Е-mail: [email protected]

Координатори конференції:

  • Пісарєва Олена Володимирівна (тел.: 0 (97) 535-12-20)
  • Сахно Олена Олександрівна (тел.: 0 (97) 127-65-86) 

З питань електронної реєстрації для участі у конференції (як слухач) звертатися до Цифрового видавництва Експертус.

Контактна особа — Зубрицька Ольга Олександрівна (тел.: 0 (67) 447-95-41; e-mail: ozubritskaya@Експертус.com.ua.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді