Зручні чи незалежні, або Як виховати лідера

Вийшло друком четверте число нової всеукраїнської газети «Дошкілля.UA», головною темою якого стало питання формування лідерських якостей у дошкільників.

Лідерами народжуються чи їх виховують? Які принципи мають бути провідними під час формування у дитини лідерських якостей? Яким має бути освітнє середовище, щоб навчити взаємодіяти між собою орієнтованих на лідерство дітей? Відповіді фахівців на ці запитання — у відповідній публікації газети.

Центральний розворот цього числа газети присвячений батьківській громадськості. Зокрема, у пригоді для батьків стануть поради щодо вибору домашньої тварини, безпеки дітей в інтернеті.

А про те, як на занятті з образотворчого мистецтва здійснити з дошкільниками мандрівку в казковий світ підводних мешканців, читайте в публікації «Монотипія на склі: створюємо підводний світ». Досвідом використання нетрадиційних технік малювання діляться педагоги білоцерківського дошкільного закладу № 7 «Орлятко», що на Київщині.

У цьому числі вміщено також інтерв’ю з Іриною Туник — методистом науково-методичного центру управління освіти і науки Броварської міської ради, головою місцевого осередку ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» у Київській області.

Дайджест новин дошкілля з усіх регіонів України, фоторепортажі освітянських подій, новини Асоціації працівників дошкільної освіти — усе це та багато іншої корисної інформації читайте на шпальтах газети «Дошкілля.UA» № 4 (4) 2015.

Нагадуємо, що передплата на газету в редакції триває. Щоб здійснити передплату онлайн, достатньо зайти у розділ «Експертус Освіта» порталу «Педрада», обрати видання та натиснути на кнопку «Передплатити». Також оформити передплату можна за номерами 0 44 586 56 06, 0 800 212 012 (callback) або листом на адресу peredplata@Експертус.com.ua.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді