Навчальні додатки, які працюють без інтернету

Через війну та відключення світла учні не можуть вчитися в повному обсязі. Особливо складно це зробити за відсутності світла. Підготували для вас інформацію про додатки, які працюють без інтернету.

Організація освітнього процесу: які документи потрібні

Програми для дітей, які допоможуть не зупиняти навчальний процес, а продовжувати його, навіть за відсутності світла.

Додатки з електронними підручниками

Електронна бібліотека ІМЗО

Бібліотека – це фундамент освіти, що забезпечує потреби навчально-виховного процесу в усіх його ланках, надає систематичну, цілеспрямовану допомогу учням, батькам, вчителям, виховує бажання розширювати обсяг знань, знайомить із різноманітними джерелами інформації.

В електронній бібліотеці можна знайти усі предмети, які вивчають учні. Зокрема, тут є версії електронних підручників для 1 – 11 класу, які можна завантажити у форматі PDF.

Е – підручники від видавництва «Ранок»

На сайті представлені електронні підручники для учнів 1 – 5 класів. Їх можна завантажити та читати, коли немає світла.

YAKABOO

Завдяки додатку можна читати та слухати улюблені книги у будь-який час. Додаток можна  завантажити онлайн з Google Play. Тут представлені як навчальні, так і художні книги.

 

Освітні платформи

Вивчаю – Не чекаю

Застосунок для учнів та учениць 1-4 класу, з яким весело і цікаво навчатися. Додаток допоможе школярам з вивченням математики й читання. Завдання складені у формі ігор, а також містять багато відеоматеріалів і відповідають програмі НУШ.

MozaBook

Програмне забезпечення розроблене для використання на інтерактивних панелях. Містить цифрові книги, зошити, інтерактивні робочі аркуші, а також різноманітні ілюстрації, анімації та численні презентаційні ефекти. У додатку представлені різні предмети. Зокрема: біологія, географія, історія, фізика, хімія, математика, музика, мови.

⇒ Чому інтерактивна освіта сьогодні - єдиний шлях?

Unicorn School

Завдяки додатку можна навчатися у дистанційній школі офлайн. Розумне завантаження дозволяє отримувати матеріали з усіх предметів щодня дистанційно. Крім того, діти зможуть вчити уроки без інтернету, а також виконувати домашні завдання.

 



зміст

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді