Як сформувати стратегію розвитку освіти

МОН отримало 1 690 заявок від учасників з регіонів, які формуватимуть перелік проблем

Національна стратегія розвитку освітиЯк працювати з трудовими книжками під час воєнного стану

У Міністерстві освіти та науки зазначили про завершення реєстрації учасників до експертних робочих груп, які у працюватимуть над новою освітньою реформою.

Як повідомили в Міносвіти, відтепер буде розпочата робота над створенням Національної стратегії освіти і науки до 2030 року.

Під час реєстрації освітнє відомство отримало 1 690 заявок від учасників з усіх областей України, які формуватимуть перелік освітніх проблем в країні.

«Тішимося, що тепер МОН працюватиме із громадськими організаціями, фондами та експертами в синергії. Що далі? Наступний крок — формування переліку проблем. Кожен зареєстрований учасник отримає лист із деталями для подальших кроків. Ми проаналізуємо та узагальнимо пропозиції щодо змін, а також оберемо фасилітаторів робочих груп», — зауважили у міністерстві щодо роботи над створенням Національної стратегії освіти і науки.

Нагадаємо, що віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій Михайло Федоров анонсував публічну презентацію освітньої реформи, яка, за його словами, має стати однією з кардинальних українських реформ.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Коли День учителя став святом

Людина може за життя ніколи не зустріти журналіста, повара чи бухгалтера. Але кожна людина зустрічається з учителем
14228

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32437

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
250748

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді