Англійську будуть офіційно використовувати в міжнародному спілкуванні в Україні

Уряд готує рішення, що закріпить англійську як мову міжнародного спілкування в Україні

Офіційне використання англійської в Україні

Як провести тарифікацію педагогів

Кабінет Міністрів готує проєкт закону, який закріпить англійську як мову міжнародного спілкування в Україні.

Відповідну інформацію зазначив прем'єр-міністр Денис Шмигаль за підсумками наради щодо цього питання, що відбулася за участі представників Мінцифри та Міністерства культури.

Як повідомив прем’єр-міністр, наразі напрацьовуються рішення, що зроблять вивчення англійської доступнішою для всіх охочих.

Зокрема, наразі зростає потреба в людях зі знанням англійської мови, тому її вивчення має стати більш доступним для українців.

«Після перемоги ми розпочнемо масштабний проєкт відновлення України. Очікуємо прихід низки іноземних компаній та інвесторів, які розвиватимуть тут свій бізнес і створюватимуть робочі місця. Англійська мова відкриває широкий доступ до знань, ринку праці, інформаційних та культурних продуктів, вищої заробітної плати. Ці переваги мають отримати й українці, що допоможе затвердженню України як регіонального лідера», — зауважив Денис Шмигаль.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Сертифікація вчителів: що варто знати у 2024 році

У статті зібрали для вас головне про цьогорічну сертифікацію. Дізнаєтеся про зміни та нововведення у сертифікації вчителів. А також коли буде проходити кожен етап сертифікації.
74203

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді