Чи мають працівники дошкільних закладів вести облік дітей

Чи зобов’язані педагоги «обходити» квартири чи будинки, аби з’ясувати кількість дітей дошкільного віку та дізнатися в батьків, де їхні діти здобувають дошкільну освіту?

Вийшло друком сьоме число всеукраїнської газети «Дошкілля.UA». У ньому зокрема читайте міркування фахівців про те, чи мають працівники дошкільних навчальних закладів здійснювати облік дітей. Чи зобов’язані педагоги «обходити» квартири чи будинки, аби з’ясувати кількість дітей дошкільного віку та дізнатися в батьків, де їхні діти здобувають дошкільну освіту? Хто і для чого вимагає від освітян вести облік дітей? Про це — у відповідній публікації газети.

Поради психолога, на що насамперед дорослим слід звертати увагу у ситуаціях, коли дитина вередує, як правильно поводитися в такому разі, читайте у статті «Чому дитина вередує». У ній розглянуто, що криється за вередуванням дитини і про що воно може сигналізувати.

У цьому числі вміщено також інтерв’ю з Ларисою Колесник — завідувачем чернівецького ДНЗ № 41 «Центр розвитку дитини», головою місцевого осередку ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» у Чернівецькій області.

У пригоді стане і майстер-клас із квітчання вербових гілок, вміщений у публікації «Великодній букет».

Дайджест новин дошкілля з усіх регіонів України, фоторепортажі освітянських подій, новини Асоціації працівників дошкільної освіти — усе це та багато іншої корисної інформації читайте на шпальтах газети «Дошкілля.UA» № 7 (7) 2015.

Нагадуємо, що передплата на газету в редакції триває. Щоб здійснити передплату онлайн, достатньо зайти у розділ «Експертус Освіта» порталу «Педрада», обрати видання та натиснути на кнопку «Передплатити». Також оформити передплату можна за номерами 0 44 586 56 06, 0 800 212 012 (callback) або листом на адресу peredplata@Експертус.com.ua.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді