Експертус що це таке і навіщо він керівнику навчального закладу

Системи «Експертус Школа» і «Експертус Дошкільний заклад» здатні по-справжньому спростити роботу керівних працівників навчальних закладів. Проте, не всі до кінця розуміють, як саме це відбувається. Даний матеріал Цифрове видавництво Експертус підготувало спеціально, щоб це виправити.

Ви не чули про системи «Експертус Школа» і «Експертус Дошкільний заклад», але вітаєте сучасні технології в управлінні навчальним закладом?

Або ж ми ― Цифрове видавництво Експертус  ― вам писали та телефонували, але до кінця не пояснили, що це за системи і для чого вони вам?

Тоді запрошуємо прочитати цей матеріал!

Що ж таке експертно-правові системи «Експертус»?

СИСТЕМОЮ ми назвали онлайн-ресурс. Увійти до нього можна через інтернет, як на будь-який сайт. Але для цього необхідно отримати у видавництві персональні ім’я користувача та пароль.

Система має такий вигляд:

 

Чому експертно-правова?

Головною цінністю системи є її ЕКСПЕРТНИЙ компонент. Експерти готують для користувачів, необхідні в управлінській роботі матеріали. Кожен користувач зможете:

  • довіряти матеріалам завдяки компетентності експертів
  • отримувати готові покрокові інструкції, розв’язки робочих ситуацій, консультації, приклади оформлення документів

Другою важливою складовою систем є зібрана у них повна нормативно-ПРАВОВА база, яка дозволяє:

  • швидко знайти потрібний документ
  • першими дізнатися про зміни законодавства завдяки щоденнному оновленню систем

ЩО ЩЕ ВИ ЗМОЖЕТЕ З Експертус?

  • Заощадите час на пошук та перевірку актуальності інформації
  • Будете впевнені в роботі: системи створено за участю розробників нормативних документів і працівників відомств, які перевіряють навчальні заклади
  • Отримаєте вирішення саме вашого питання завдяки сервісу «Запитати експерта»
  • Будете в курсі подій у сфері освіти
  • Швидко розрахуєте норми тривалості робочого часу, вчасно підготуєте статистичні звіти та атестаційні документи ― завдяки сервісу «Експертус Календар»

Перед придбанням доступу кожен бажаючий може БЕЗОПЛАТНО СПРОБУВАТИ Експертус Школа або Експертус Дошкільний заклад на сайті.

З усіх питань звертайтеся: 0 800 212 012 (callback), 0 44 586 56 06

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді