Долучайтеся до тренінгу «Онлайн-сервіси на допомогу вчителю»

Цифрова підтримка для вчителів: тренінг з використання європейської платформи FOBIZZ

Тренінг «Онлайн-сервіси на допомогу вчителю»

Позапланові перевірки та інституційні аудити: чи будуть у 2024/2025 н.р.

У межах проєкту «Надання цифрових інструментів для подолання відставання у навчанні, соціально-емоційного розвитку та оцінки стану психічного здоров'я для найбільш вразливих 35000 дітей у сільській місцевості» 9 жовтня 2024 року о 14:00 відбудеться тренінг «Онлайн-сервіси на допомогу вчителю» з використання європейської освітньої платформи FOBIZZ.

Зокрема, тренінг проводитиметься для Донецької, Запорізької, Миколаївської, Харківської, Херсонської, Дніпропетровської областей.

Під час заходу учасники отримають:

  • безкоштовний доступ до всіх цифрових інструментів платформи FOBIZZ;
  • сертифікат про проходження тренінгу (8 годин).
image94
ТВОЄ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ Онлайн-курс для керівника та педагога. Опануєте чи удосконалите навички роботи з онлайн-інструментами
✔Як працювати у хмарних сховищах даних ✔ Як створювати ілюстровані матеріали ✔ Онлайн-сервіси для ділових комунікацій ✔ Як взаємодіяти у командах та чатах ✔ Як провести нараду чи семінар онлайн ✔

Протягом тренінгу буде розглянуто наступні модулі:

  • онлайн-сервіси для використання на уроці;
  • онлайн-інструменти платформи FOBIZZ для проведення уроку онлайн;
  • цифровий підручник для надолуження знань з української мови і соціально-емоційного навчання учнівства прифронтових регіонів.

Детальніша інформація про тренінг і реєстрація доступні за посиланням

У МОН зауважили: проєкт «Надання цифрових інструментів для подолання відставання навчанні, соціально-емоційного розвитку та оцінки стану психічного здоров'я для найбільш вразливих 35 000 дітей у сільській місцевості» реалізується БО «100% життя» у партнерстві з ГО «Українська посмішка» за підтримки Офісу Організації Об’єднаних Націй з координації гуманітарних питань.

За інформацією МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Сертифікація вчителів: що варто знати у 2024 році

У статті зібрали для вас головне про цьогорічну сертифікацію. Дізнаєтеся про зміни та нововведення у сертифікації вчителів. А токож, коли буде проходити кожен етап сертифікації.
74154

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді