Триває реєстрація на всеукраїнський конкурс «Учитель року — 2025»

Старт всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2025»

Всеукраїнський конкурс «Учитель року — 2025»

Налагоджуємо педагогічне спілкування

Міністерство освіти і науки України повідомило про реєстрацію на всеукраїнський конкурс для вчителів — «Учитель року — 2025».

«Учитель року» — щорічний конкурс, який надає вчителям можливість проявити професійні навички, обмінятися досвідом із колегами та продемонструвати найкращі педагогічні практики.

Учасником конкурсу може стати вчитель, який має не менше 3 років педагогічного стажу та працює в школі чи закладі профтехосвіти. 

Як зазначили в МОН, цьогоріч вчителі змагатимуться в номінаціях «Зарубіжна література», «Історія», «Технології / Трудове навчання», «Хімія». Кожна з них — це унікальний набір завдань.

Період реєстрації триватиме до 14 жовтня 2024 року. 

Детальніше про алгоритм дій під час реєстрації та рекомендації щодо заповнення анкети учасника можна дізнатися за посиланням

За інформацією МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Учнівське самоврядування в закладі освіти

Формувати соціалізовану особистість з демократичними поглядами і вмінням працювати в команді – одна з важливих вимог сучасної освіти, яка найкраще реалізується через педагогіку партнерства, однією із форм якої є учнівське самоврядування.
14320

Педагогічна рада школи: функції та планування

Засідання педагогічної ради — важлива частина роботи закладу освіти. Її актуальність — у колегіальному прийнятті рішень. Розгляньмо функції педагогічної ради та особливості підготовки до засідань. Скачайте циклограму засідань педради
44366

Синхронне й асинхронне дистанційне навчання

Школи та учні вже пристосувались до нового формату навчання. Досить важко вибрати формат змішаного навчання з правильною комбінацією занять, яка була б комфортною і для закладу, і для учнів. Також потрібно обрати онлайн режим роботи – він може бути синхронним чи асинхронним. Давайте разом розбиратися в чому різниця.
87523

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді