«Співанкова райдуга дитинства» — свято творчості дошкілля

Уже одинадцятий рік поспіль Фестиваль «Співанкова райдуга дитинства» відкриває таланти дошкільнят, педагогів і батьків, несе радість творчого спілкування, вияву обдарованості та професійної відданості.

Традиційно цьогоріч 22 квітня на сцені Київського міського будинку вчителя відбувся урочистий концерт фінального етапу Фестивалю дитячої творчості «Співанкова райдуга дитинства» дошкільних навчальних закладів та навчально-виховних комплексів Шевченківського району міста Києва.

Гаслом «Моя Батьківщина — найкраща, єдина! Хай пісня дитяча просторами лине!» було пронизано всі виступи дорослих і дітей. Гості фестивалю отримали невимовну насолоду від дитячих вокальних і хореографічних виступів, виразного декламування, номерів-жартів. Поруч із маленькими талантами на сцені співали і танцювали їхні батьки і педагоги.

Феєрію цікавих номерів, яскравих костюмів та радісного святкового настрою подарували всім присутнім педагогічні колективи та вихованці дошкільних навчальних закладів №№ 2, 54, 346, 40, 169, 543, 155, 428, 465, 430, 541, 647. Завершився концерт виконанням Гімну Фестивалю «Співанкова райдуга дитинства», музику і слова до якого написала музичний керівник ДНЗ № 387 Вікторія Гвоздій.

А насамкінець учасників Фестивалю очікував сюрприз. Їх привітала начальник управління освіти Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Ярова Євгенія Валентинівна.   Під оплески залу вона нагородила творчі колективи цінними подарунками, а також грамотами і подяками районного управління освіти.

Фестиваль «Співанкова райдуга дитинства» вкотре засвідчив високий творчий потенціал українських дітей і педагогів

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді