Кабмін призначив нового заступника міністра освіти і науки

Уряд призначив нову заступницю міністра освіти і науки України — Надію Кузьмичову

Надія Кузьмичова - заступниця міністра освіти і науки

Вебінар «Школа офлайн»: ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Кабінет Міністрів України призначив Надію Кузьмичову на посаду заступниці міністра освіти і науки України. Надія відповідатиме за шкільну освіту. Рішення ухвалено на засіданні уряду 24 вересня 2024 року.

Насамперед, Надія Кузьмичова має ступінь магістра соціології Запорізького національного університету та здобуває освіту за магістерською програмою з глобального менеджменту в Американському університеті Києва. Протягом останніх років вона активно працює у сфері освіти та бізнесу, обіймаючи ключові посади та керуючи низкою важливих проєктів.

Також Надія — співзасновниця та генеральна директорка (2020–2024) ТОВ «Глобал Едьюкейшн» та ТОВ «Освіта майбутнього ЮА». Під її керівництвом у 2021 році було відкрито Центр креативних технологій TUMO в Києві. У травні 2024 року аналогічний простір під брендом UA-Teens відкрито у Львові. Місією компанії є створення безбар'єрних просторів для самореалізації молоді через креативні технології.

Під час вебінару отримаєте відповіді на ваші запитання від лектора. Уже зараз можете залишати їх у цій формі.

Окрім того, Надія Кузьмичова очолювала Центр незалежних соціологічних досліджень Запорізького національного університету, фокусуючись на вивченні питань академічної доброчесності, корупційних ризиків в освіті, якості освіти, моделей формування вибору професії старшокласниками. Має 11 років педагогічного стажу.

З 2023 року нова заступниця керівника МОН була радницею Михайла Федорова, віцепрем'єр-міністра з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій, та координувала освітні стратегічні проєкти.

Джерело: МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Синхронне й асинхронне дистанційне навчання

Школи та учні вже пристосувались до нового формату навчання. Досить важко вибрати формат змішаного навчання з правильною комбінацією занять, яка була б комфортною і для закладу, і для учнів. Також потрібно обрати онлайн режим роботи – він може бути синхронним чи асинхронним. Давайте разом розбиратися в чому різниця.
86591

Як впровадити інклюзію у закладі освіти

Посібник «Впроваджуємо інклюзію в закладі освіти» для керівників закладів освіти та педагогів опублікували в Державній службі якості освіти. Він має допомогти освітянам у творенні якісного інклюзивного освітнього середовища для дітей з особливими освітніми потребами.
4039

Атестація педагогів: що нового

Як цьогоріч провести атестацію педагогів, якими нормативними документами керуватися та що врахувати – поради у статті
167955

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді