МОН оновило терміни вступної кампанії для вступу на магістратуру

Оновлення термінів щодо вступної кампанії–2024

Вступна кампанія на магістратуру та до закладів ФПО

Фізичне та емоційне напруження: як допомогти дітям

У Міністерстві освіти і науки України інформують про низку оновлень у термінах цьогорічної вступної кампанії до ЗВО на магістратуру, а також до закладів фахової передвищої освіти.

Таким чином продовжено термін виконання вимог до зарахування на бюджет для вступників на магістратуру — до 18:00 27 серпня. Відповідну можливість уже реалізовано в ЄДЕБО. Також для них ще на один день — з 27 на 28 серпня — переноситься кінцевий термін зарахування на бюджет. 

Зокрема, до 27 серпня продовжено можливість переведення на вакантні місця бюджету вступників до закладів фахової передвищої освіти на основі повної загальної середньої освіти (11 класів).

Відповідне рішення ухвалено через повітряну тривогу та наслідки ракетних обстрілів енергетичної інфраструктури України 26 серпня.

Джерело: МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Коли День учителя став святом

Людина може за життя ніколи не зустріти журналіста, повара чи бухгалтера. Але кожна людина зустрічається з учителем
14258

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32463

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
251220

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді