Долучайтеся до громадського обговорення проєкту постанови щодо порядку ведення обліку дітей в закладах освіти

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт постанови КМУ «Про внесення змін до Порядку ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку, вихованців та учнів»

Ведення обліку дітей в закладах освіти

Накази з основної діяльності: як скласти

У Міністерстві освіти і науки України пропонують для громадського обговорення проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку, вихованців та учнів».

Детальніше ознайомитися зі змістом проєкту та порівняльної таблицею можна в прикріплених документах. 

Насамперед проєкт створено з метою врегулювання чіткого механізму взаємодії між закладом освіти (або органом управління у сфері освіти) зі службою у справах дітей та органами Національної поліції, а також термінів опрацювання та передачі інформації про дітей, не охоплених навчанням, узгодження дій щодо розв’язання проблемних питань під час ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку, вихованців та учнів.

Свої коментарі, зауваження та пропозиції до відповідного проєкту акта можна надсилати у довільній формі до 05 вересня 2024 року на електронну адресу: [email protected]. Відповідальна особа — Тетяна Нагірняк.

За матеріалами МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Коли День учителя став святом

Людина може за життя ніколи не зустріти журналіста, повара чи бухгалтера. Але кожна людина зустрічається з учителем
14266

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32473

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
251465

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді