Результати ЗНО з української мови та літератури

На персональних сторінках абітурієнтів на сайті УЦОЯО розміщено результати ЗНО з української мови та літератури.

Ігор Лікарчук, директор Українського центру оцінювання якості освіти, на своїй сторінці у Facebook повідомив про те, що на сайті УЦОЯО розміщено результати тестування з української мови та літератури.

«Своє зобов'язання перед абітурієнтами УЦОЯО виконав», — зазначив І. Лікарчук.

Нагадаємо, вчора на засіданні експертної комісії УЦОЯО було визначено поріг «склав/не склав», який дорівнює 22 тестовим балам. За словами експертів, це дало можливість подолати його 91,6 % учасників зовнішнього незалежного оцінювання. 

Кожен учасник ЗНО може отримати копію сертифікаційної роботи. Для цього потрібно подати запит та отримати електронну або паперову копію виконаного тесту.

Окрім того, відповідно до Порядку визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання, учасник тестування має право оскаржити результати. Для цього потрібно надіслати поштою апеляційну заяву на адресу УЦОЯО протягом 5 календарних днів з моменту оголошення результатів тестування.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді