Визначено поріг тесту ЗНО з української мови

ЗНО з української мови і літератури склали ті абітурієнти, результат яких становить більше 22 тестових балів.

Поріг для зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури становить 22 тестові бали. Таке рішення було прийняте сьогодні, 12 травня, на засіданні експертної комісії Українського центру оцінювання якості освіти.

Відповідно, абітурієнти, які набрали більше 22 тестових балів з ЗНО з української мови і літератури, матимуть змогу брати участь у ЗНО з інших предметів.

Також 12 травня оприлюднять результати, отримані учасниками ЗНО з української мови і літератури.

Відповідно до Плану обробки матеріалів і визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, сьогодні експертна комісія також ухвалить таблицю відповідності тестових балів рейтинговій оцінці за шкалою 100—200 балів за виконання тесту з української мови і літератури та таблицю відповідності тестових балів оцінкам рівнів навчальних досягнень за шкалою 1-12 балів.

Результати ЗНО з української мови і літератури також будуть враховані, як державна підсумкова атестація за шкільний курс з української мови. 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді