Долучайтеся до громадського обговорення проєкту щодо змін у положення інклюзивно-ресурсного центру

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт постанови КМУ «Про внесення змін до положення про інклюзивно-ресурсний центр»

Зміни в положенні інклюзивно-ресурсного центру

Як організувати співпрацю з батьками дітей з ООП

У Міністерстві освіти і науки України запропонували для громадського обговорення проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Положення про інклюзивно-ресурсний центр».

Детальніше ознайомитися зі змістом постанови та порівняльною таблицею до неї можна в прикріплених документах.

Зокрема, на сайті МОН опублікували наступні файли:

Мета розроблення проєкту акта — удосконалення діяльності інклюзивно-ресурсних центрів.

Коментарі, зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту акта можна надсилати у довільній формі до 01 серпня 2024 року на електронну адресу: [email protected]. Контактна особа для надання консультацій: Неля Корецька.

Результати обговорення будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Міністерства освіти і науки України в період з 12 по 16 серпня 2024 року.

За матеріалами МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Учнівське самоврядування в закладі освіти

Формувати соціалізовану особистість з демократичними поглядами і вмінням працювати в команді – одна з важливих вимог сучасної освіти, яка найкраще реалізується через педагогіку партнерства, однією із форм якої є учнівське самоврядування.
14319

Педагогічна рада школи: функції та планування

Засідання педагогічної ради — важлива частина роботи закладу освіти. Її актуальність — у колегіальному прийнятті рішень. Розгляньмо функції педагогічної ради та особливості підготовки до засідань. Скачайте циклограму засідань педради
44363

Синхронне й асинхронне дистанційне навчання

Школи та учні вже пристосувались до нового формату навчання. Досить важко вибрати формат змішаного навчання з правильною комбінацією занять, яка була б комфортною і для закладу, і для учнів. Також потрібно обрати онлайн режим роботи – він може бути синхронним чи асинхронним. Давайте разом розбиратися в чому різниця.
87520

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді