Зміни у працевлаштуванні освітян-переселенців

Для працевлаштування педагогічних працівників, переведених з непідконтрольних українській владі територій, у навчальних закладах збільшуватимуть штатну чисельність.

Уряд прийняв постанову «Про внесення зміни до пункту 9 додатка до постанови Кабінету Міністрів України від 1 березня 2014 р. № 65» від 29.04.2015 № 248.

Постанову прийнято з метою надання можливості працевлаштування працівників навчальних закладів та науково-дослідних установ, підпорядкованих органам виконавчої влади, Національній академії наук та національним галузевим академіям наук, які розташовані на тимчасово окупованих територіях України та районах проведення АТО, у навчальних закладах та науково-дослідних установах, що знаходяться на підконтрольних українській владі територіях.

Відтепер працівники, переведені з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, мають можливість працевлаштування у навчальних закладах та науково-дослідних установах, що знаходяться на підконтрольних українській владі територіях, для чого штатна чисельність працівників зазначених установ може бути збільшена.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді