Деякі школи можуть почати навчальний рік у серпні

Новий навчальний рік у школах одного з облцентрів може розпочатися у серпні

Початок нового навчального року

План роботи на літній період

Цього тижня у більшості шкіл України завершиться навчання та пролунають останні дзвоники. Проте є ймовірність того, що новий навчальний рік стартує швидше, ніж 1 вересня.

Наприклад, в Івано-Франківську школярі можуть розпочати навчання вже у серпні. Таку інформацію зазначив мер міста Руслан Марцінків.

Як він зауважив, невдовзі при всіх позашкільних закладах працюватимуть літні школи. Тому він закликав батьків записувати дітей до таких закладів.

За словами міського голови міста, понад 10 тисяч дітей бере участь у літніх школах. Зокрема, їхнє дозвілля у цих закладах освіти припадає на червень — липень в основному, а також на початок серпня.

Також мер Івано-Франківська поділився думками щодо того, коли у школах міста стартує навчання у межах нового навчального року.

«Цього року не знаємо, коли перший дзвоник. Адже бачимо, що відбуваються тривожні речі. Можливо, перший дзвоник відбудеться першого серпня чи п'ятнадцятого серпня. Подивимося. Це залежатиме від того, що відбуватиметься в державі», — наголосив Руслан Марцінків.

Зі свого боку, місто зацікавлене в тому, щоб діти відвідували заняття та могли чогось вчитися.

Джерело: Фіртка

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
247951

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді