Деякі школи можуть почати навчальний рік у серпні

Новий навчальний рік у школах одного з облцентрів може розпочатися у серпні

Початок нового навчального року

План роботи на літній період

Цього тижня у більшості шкіл України завершиться навчання та пролунають останні дзвоники. Проте є ймовірність того, що новий навчальний рік стартує швидше, ніж 1 вересня.

Наприклад, в Івано-Франківську школярі можуть розпочати навчання вже у серпні. Таку інформацію зазначив мер міста Руслан Марцінків.

Як він зауважив, невдовзі при всіх позашкільних закладах працюватимуть літні школи. Тому він закликав батьків записувати дітей до таких закладів.

За словами міського голови міста, понад 10 тисяч дітей бере участь у літніх школах. Зокрема, їхнє дозвілля у цих закладах освіти припадає на червень — липень в основному, а також на початок серпня.

Також мер Івано-Франківська поділився думками щодо того, коли у школах міста стартує навчання у межах нового навчального року.

«Цього року не знаємо, коли перший дзвоник. Адже бачимо, що відбуваються тривожні речі. Можливо, перший дзвоник відбудеться першого серпня чи п'ятнадцятого серпня. Подивимося. Це залежатиме від того, що відбуватиметься в державі», — наголосив Руслан Марцінків.

Зі свого боку, місто зацікавлене в тому, щоб діти відвідували заняття та могли чогось вчитися.

Джерело: Фіртка

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді