Керівники закладів освіти будуть відповідати за безпеку

Персональна відповідальність за безпеку буде покладена на керівників закладів освіти

Керівники персонально відповідатимуть за безпеку в освітніх закладах

Як працювати з трудовими книжками під час воєнного стану

Керівники закладів освіти особисто відповідатимуть за організацію безпечних умов для здобувачів освіти та всіх працівників.

Про це зазначається у відповідних рекомендаціях Міністерства освіти та науки щодо  особливостей організації нового 2022/23 навчального року.

Окрім того, керівник закладів освіти мають забезпечити безумовне переривання освітнього процесу у разі включення сигналу «Повітряна тривога» або інших сигналів оповіщення.

При включенні сигналу тривоги всі учасники освітнього процесу повинні будуть організовано прослідувати до захисних споруд та перебувати в них до завершення тривоги.

У Міносвіти зауважили, що навчання може завершуватися в укритті, а після відбою тривоги учасники можуть повернутися до приміщення закладу освіти та продовжити процес навчання з урахуванням необхідного корегування.

Керівники закладів освіти мають бути поінформовані про персональну відповідальність за організацію безпечних умов для здобувачів освіти та всіх працівників закладу.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді