Столичні школярі мають змогу вдосконалити знання з іноземних мов

Прес-служба КМДА повідомила, що у Києві функціонує 21 безкоштовний мовний табір для школярів.

Голова Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко  повідомила, що на початку червня у столиці відкрився 21 безкоштовний мовний табір, де школярі можуть вдосконалювати свої знання з волонтерами-носіями мови.

За її словами, на сьогодні вже 1600 дітей відвідують заняття. У літніх таборах школярі можуть опанувати англійську, німецьку, французьку, іспанську мови та іврит.

Також на базі столичних загальноосвітніх навчальних закладів відкрилися 74 табори відпочинку з денним перебуванням. Ці табори є платними. Вартість путівки до пришкільного табору коштує 560,62 грн., з них за харчування — 24,59 грн.

Триватиме такий відпочинок до 25 червня. Наразі пришкільні табори відвідують понад 5 тис. школярів.

З повним переліком пришкільних та мовних таборів можна ознайомитись на сайті Департаменту освіти і науки, молоді та спорту.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді