А Ви вже оформили передплату на II півріччя?

Передплатна кампанія на II півріччя 2015 року триває. Чому і як краще передплачувати фахові видання у Видавництві?

У Вас, колего, наприкінці навчального року часу на теревені зовсім немає. Тож будемо лаконічними й нагадаємо, що передплата фахових освітянських видань на  II півріччя триває.

Якщо Ви вже замовили будь-яке видання, над яким працюють експерти нашого тематичного напряму «Експертус Освіта», то ми безмежно вдячні.

Але коли Ви ще цього не зробили, то рекомендуємо оформити передплату найближчим часом.

Чому? Бо якщо збираєтеся передплачувати профвидання в найближчому поштовому відділенні, то часу у Вас обмаль — передплатна кампанія в ДП «Укрпошта» триває лише до 15 червня.

А от звернувшись у Видавництво, Ви отримаєте низку переваг.

Передплатна кампанія у нас не має часових обмежень. Але що швидше Ви звернетеся, то більше вигод отримаєте.  
Оформити передплату в нас можна, не залишаючи робочого місця. І жодних довжелезних черг на пошті. Тільки збережені час та нерви. Потрібно лише сплатити редакційний рахунок у банку. 

А ще Ви гарантовано заощадите кошти. 
По-перше, Вам не треба витрачатися на мобільний чи міжміський зв'язок. Набираєте номер 0 800 212 012  — і наші менеджери обов’язково Вам перетелефонують. Можете також написати нам на електронну пошту peredplata@Експертус.com.ua, указавши обране видання та період передплати. Або просто замовте його онлайн.

По-друге, оплату витрат за доставку видань ми беремо на себе. І відповідальність за своєчасне отримання видань теж. Отже, Ви економите на оплаті поштових послуг.

І третє — найголовніше — у нас діють акційні пропозиції зі знижками до 50% на різні видання, КОЗА-ДИСКИ чи електронні системи!

                 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27856

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39078

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42295

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді