Директорку столичної школи підозрюють у співпраці з окупантами

Керівниця підтримувала окупацію України

Директорку столичної школи підозрюють у співпраці з окупантами

Київська обласна прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно мешканки Київської області за фактом державної зради в умовах воєнного стану. Таку інформацію повідомили в Офісі генерального прокурора України.

Розслідування встановило, що обвинувачена, яка до початку військової агресії РФ проти України працювала директором однієї з приватних столичних шкіл, мала проросійські погляди та підтримувала окупацію частини нашої держави.

«Вона співпрацювала з представником РФ, який брав участь у проведенні інформаційних акцій проти України та мав зв’язки зі спецслужбами країни-агресора. Жінка передавала йому інформацію щодо місцезнаходження ЗСУ та тероборони, а також стосовно державних, політичних і культурних діячів України, які виступають проти російської агресії», – зазначено в повідомленні ГПУ.

Так, обвинуваченій обіцяли посаду міністра освіти при окупаційній владі.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Коли День учителя став святом

Людина може за життя ніколи не зустріти журналіста, повара чи бухгалтера. Але кожна людина зустрічається з учителем
14228

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32437

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
250754

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді