Розпочався другий етап підтвердження участі у НМТ

Учасники основної сесії НМТ мають остаточно визначитися з місцем тестування

Другий етап реєстрації на НМТ

Як працювати з трудовими книжками під час воєнного стану

Сьогодні, 21 червня, розпочався другий етап підтвердження учасниками основної сесій національного мультитесту ЗНО участі у тестуванні.

Учасники мають остаточно визначитися з вибором міста/країни для проходження тесту.

Для реєстрації учаснику тестування потрібно вибрати назву населеного пункту на інформаційній сторінці. Місце потрібно обрати те, де зручніше буде пройти тестування незалежно від того, де перебуватиме учасник у період проведення основної сесії, ー в Україні чи за кордоном. Етап підтвердження триватиме до 7 липня 2022 року.

Важливо уважно вибирати населений пункт із випадного списку, адже деякі міста додано/вилучено з переліку населених пунктів, які були запропоновані на першому етапі підтвердження.

Уже після проходження двох етапів підтвердження участі в НМТ 12 липня 2022 року для учасника з’явиться можливість завантажити із вкладки «Місце проведення» запрошення, де буде зазначено дату, час і місце проходження ним НМТ.

Тих учасників, які з 20 травня до 7 червня підтвердили участь у НМТ і хотіли б пройти тестування в додаткову сесію, просять пропустити другий етап вибору місця проходження НМТ під час основної сесії, а підтвердити участь у додатковій сесії і протягом із 8ー18 липня вибрати із запропонованого переліку країну/місто, де хочуть пройти тестування.

У серпні може розпочатися навчання в університетах

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42296

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді