Завершується навчальний рік у школах

Міністр освіти і науки розповів про завершення навчального року

Завершується навчальний рік у школах15 годин підвищення кваліфікації: як виконати

Сергій Шкарлет, міністр освіти і науки, звернувся до учнів, випускників та вчителів з нагоди завершення навчального року.

Зокрема, наголосив, що цьогорічне завершення навчального року не схоже на попередні, оскільки останні три місяці ми чуємо відлуння повномасштабної війни, яку жорстоко розпочали російські окупанти на українській землі.

За словами міністра, через бойові дії не всі учні мали змогу продовжувати навчання, тому деякі діти завершать навчальний рік дещо пізніше – у червні.

Багато хто зі школярів вимушено покинули рідні домівки: хтось виїхав за кордон, хтось залишився в Україні. Однак, міністр висловив сподівання, що учні зберуться зі своїм класом онлайн, запросять вчителів і подякують одне одному за вірну дружбу, щиру підтримку, здобуті знання та гідно пройдений навчальний рік.

«Дорогі випускники! Для вас це особливо зворушлива подія. Адже від сьогодні ви врізнобіч розійдетеся життєвими дорогами. Та пам’ятайте одне: шкільна дружба – на все життя! Бажаю кожному щасливої долі і здійснення найзаповітніших мрій! Будьте впевнені у своїх силах та в досягненні поставленої мети!

Шановні вчителі, ви герої освітнього фронту України! Попри неймовірно важкий для нашої Батьківщини час, ви вкотре проявляєте витривалість, відданість, чесність до роботи і вихованців. Низький вам уклін!», – наголосив міністр.

План реалізації річного завдання за громадянсько-патріотичним напрямом

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
247951

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді