Опубліковано результати опитування закладів дошкільної освіти

У мережі оприлюднили результати оперативного опитування закладів дошкільної освіти

Опитування закладів дошкільної освіти

Відвідування ЗДО без організації харчування: як оформити

У Міністерстві освіти і науки України зініціювали проведення оперативного опитування закладів дошкільної освіти, яке забезпечила Державна наукова установа «Інститут освітньої аналітики». 

Мета відповідного опитування — аналіз організації медичного супроводу, харчування, додаткових освітніх послуг, збір окремих даних про вихованців та працівників, здійснення загальної оцінки стану інфраструктури закладу дошкільної освіти, зокрема для планування організації їх капітальної безпекової компоненти.

Отримані результати оформили в єдину базу даних. Це допоможе ухвалювати оперативні та обґрунтовані управлінські рішення, особливо у сфері створення належних умов для безпечного навчання дітей. 

Водночас, одним із важливих пріоритетів МОН є зменшення кількості релевантних стейкхолдерів, які надходять на департаменти освіти та до закладів освіти. Саме тому сформована за результатами відповідного збору інформаційна платформа має публічний доступ для всіх. 

Детальніше ознайомитися з результатами опитування закладів дошкільної освіти можна за посиланням

За інформацією МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
4936

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді