Затверджено 50 стандартів фахової передвищої освіти

МОН продовжує роботу над імплементацією ЗУ «Про фахову передвищу освіту», координує розроблення та затверджує стандарти фахової передвищої освіти.

Як завершити 2021/2022 навчальний рік

Наразі затверджено 50 стандартів фахового молодшого бакалавра.

Як зазначають на сайті міністерства, мета стандартів ФПО – вирішення проблем підготовки кваліфікованих кадрів відповідно до потреб особистості, національної економіки та суспільства, а також оновлення й осучаснення системи фахової передвищої освіти.

Завдяки плідній колективній роботі співробітників директорату фахової передвищої, вищої освіти МОН, Науково-методичного центру ВФПО, Сектору та науково-методичних комісій НМР МОН у червні 2021 року було затверджено шість перших стандартів ФПО, а до 24 лютого 2022 року – розроблено та оприлюднено для громадського обговорення всі заплановані проєкти стандартів (84).

Джерело: сайт МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42296

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді