Останній день реєстрації на участь у національному мультипредметному тесті

19 квітня 2022 року – останній день реєстрації для участі в національному мультипредметному тестові. Зазначимо, що зареєстровані для участі в ЗНО – потенційні учасники НМТ.

Продовжено реєстрацію на участь у національному мультипредметному тесті

Як підтримати підлітка у кризовій ситуації: 10 порад

«Завдяки освітянам і технологіям дистанційного навчання, наперекір складнощам у більшості регіонів, вдається організувати освітній процес. Нагадаю, що 1 квітня відбулася презентація моделі вступу у 2022 році. Аби вступити до омріяного університету кожен охочий має складати національний мультипредметний тест (НМТ). Для його проходження необхідна реєстрація на участь», – розповів Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

Бажаючі, які зареєструвалися для участі в ЗНО, обов’язково мають у травні підтвердити бажання складати НМТ, а також повідомити організаторам регіон, у якому вони перебуватимуть у липні.

Також, вся актуальна інформація систематизована в окремий розділ Українського центру оцінювання якості освіти, який містить:

  • головні дані про національний мультипредметний тест;
  • нормативні документи;
  • складники національного мультипредметного тесту;
  • інструкцію до реєстрації;
  • інформаційну сторінку;
  • запитання-відповіді.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
247951

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді